ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
LOGOTHETIS CRANES
Γερανοί Σαλαμίνα - Φορτώσεις - Εκφορτώσεις Πλοίων, Εργοταξιακές Υπηρεσίες & Λιμενικά Έργα Σαλαμίνα


Η εταιρεία μας “Logothetis Cranes” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των γερανών προσφέροντας ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε εργασία που απαιτούνται γερανοί.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται από ερπυστριοφορους γερανούς και διάφορα οχήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας φορτοεκφορτώσεις πλοίων, εργοταξιακές υπηρεσίες, λιμενικά έργα κ.α. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με αγοραπωλησίες γερανών καθώς και ανταλλακτικά αυτών.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών μας, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γερανών, σας εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτησή σας τόσο στην Σαλαμίνα όσο και πανελλαδικά.
 

 


 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Χάρη στον σύγχρονο στόλο και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλων των ειδών τις εργασίες που χρειάζονται γερανούς.

Έχοντας ως στόχο την άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία μας, προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας δίνουν πάντα το κίνητρο ώστε να μην σταματάμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε εργασία με γερανό που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γερανών, τον επαγγελματισμό μας και την εκτέλεση πολύπλοκων με γερανούς, έχουμε καθιερωθεί στον κλάδο μας ως υπεύθυνος και συνεπής συνεργάτης στην Σαλαμίνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαλαμίνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.