ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Logothetis Cranes | Γερανοί - Φορτώσεις - Εκφορτώσεις Πλοίων Χύδην Φορτίων, Εργοταξιακές Υπηρεσίες & Εργασίες Λιμενικών Έργων


Η εταιρεία μας “Logothetis Cranes” χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των γερανών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία της αναθέσετε στοχεύοντας πάντα στην σωστή εξυπηρέτησή σας.

Μέσα από μία μεγάλη πορεία στο χώρο των γερανών, στις φορτοεκφορτώσεις πλοίων χύδην φορτίων και εργασίες λιμενικών έργων, έχουμε φέρει σε πέρας μερικές από τις πιο δύσκολες εργασίες σε όλη την Ελλάδα, έτσι έχουμε καταφέρει να εδραιωθεί το όνομά μας στο χώρο και να δημιουργούμε μακροχρόνια συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Φορτώσεις - Εκφορτώσεις πλοίων:
Χυδην φορτία, Bigbag κτλ
 
 Εργοταξιακές υπηρεσίες:
Δυναμική συμπύκνωση μέσω ελεύθερης πτώσης βάρους, Πάσσαλοι, Εκσκαφές, Λειτουργία σφύρας κτλ
 
 Λιμενικά έργα:
Εκσκαφες βυθού, Τοποθέτηση βράχων κτλ
 
Εκσκαφές ποταμών αμμοληψίες DRAGLINE κτλ
 
Αγοραπωλησίες:
Γερανων, Εξαρτημάτων Γερανων (αχιβάδες, μπαζδέκες κτλ )
 

 

 


 

 
Η πολύχρονη εμπειρία και η αξιοπιστία μας αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα σε κάθε είδους εργασία συναφή των πιο πάνω και το ευρύ πελατολόγιό μας αντικατοπτρίζει το κύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.