Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
LOGOTHETIS CRANES
Γερανοί - Φορτώσεις - Εκφορτώσεις Πλοίων, Εργοταξιακές Υπηρεσίες & Εργασίες Λιμενικών Έργων


Η εταιρεία μας “Logothetis Cranes” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των γερανών και με φορτώσεις - εκφορτώσεις πλοίων με εξειδίκευση στο χύδην φορτίων. Προσφέρει ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε εργασία που απαιτούνται γερανοί.


Διαθέτοντας τον κατάλληλο στόλο που αποτελείται από ερπυστριοφορους γερανούς, εξοπλισμο αυτών και διάφορα οχήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας φορτώσεις - εκφορτώσεις πλοίων, εργοταξιακές υπηρεσίες, λιμενικά έργα κ.α. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με αγοραπωλησίες γερανών καθώς και ανταλλακτικά αυτών.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών μας, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γερανών, σας εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτησή σας με πανελλαδική κάλυψη.
 

 


 

 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Χάρη στον κατάλληλο στόλο και την εμπειρία μας μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλων των ειδών τις εργασίες που χρειάζονται γερανούς.

Έχοντας ως στόχο την άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία μας, προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας δίνουν πάντα το κίνητρο ώστε να μην σταματάμε να επενδύουμε σε νεο ανθρώπινο δυναμικό και τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γερανών, τον επαγγελματισμό μας και την εκτέλεση πολύπλοκων έργων με γερανούς, έχουμε καθιερωθεί στον κλάδο μας ως υπεύθυνος και συνεπής συνεργάτης όπου κάθε μεγάλη εταιρεία εμπιστεύεται για μακροχρόνιες συνεργασίες.

 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.